AVLYST - Juristforum: Mestring av klienter i krise

Bli med på Juristforum om mestring av klienter med Judith van Der Weele i Porsgrunn.

Etter foredraget vil det bli servert middag på Elvespeilet.

Tid
Start: 06.10 kl. 17:00
Slutt: 06.10 kl. 19:00
Sted
Comfort Hotel Porsgrunn
3915 PORSGRUNN
Pris
Ordinær pris: 1 000,-
Medlemspris: 600,-
Studentpris: 300,-
Påmeldingsfrist
03.10 kl. 15:00

Krevende klienter

Hvordan kan man best støtte alvorlig traumatiserte - mennesker med psykiatriske diagnoser - mennesker i krise. Med utgangspunkt i psykologens egne erfaringer i praksis blir temaet belyst. I foredraget får du videre tips til møter du har med krevende klienter. Hun er kjent for å være inspirerende og praksisnær i sin undervisning. Hun kjenner juristenes arbeid godt gjennom oppdrag som sakkyndig.

Judith van Der Weele

Psykologspesialist Judith van Der Weele har arbeidet i feltet vold, traumer og kultur siden 1992. Hun har vært ledende i utvikling av traumeperspektivet og er nå fokusert på utvikling av kulturkompetanse i barnevern. Til daglig arbeider hun med undervisning og rapporter etter barneloven, samt utarbeider fornærmede erklæringer i forbindelse med politiets etterforskning.

Foredraget er åpent for alle.

Praktisk informasjon

Servering: Mat og drikke er inkludert i prisen.
Kursnummer: 2022976

Manglende oppmøte/avmelding etter frist belastes med kr. 250.

Etterutdanning
Medlemmer av Advokatforeningen som deltar på arrangement i regi av Juristforbundet for å få etterutdanningstimer, må selv registrere dette på Advokatforeningens «Min side» eller selv holde oversikt over timene på annen måte. Husk å ta vare på dokumentasjon som invitasjon/program osv.